пʼятницю, 28 травня 2021 р.

Останній дзвоник 2021

 Сьогоднішній день став особливим для всіх, хто зібрався на нашому невеличкому шкільному подвір'ї. Найважливішим він став, напевно для наших четвертокласників, адже вони завершили навчання у нашому закладі і стоять на порозі нового хвилюючого етапу - переходу в середню школу та знайомства з новими друзями та вчителями. Багато цікавих миттєвостей, змістовних уроків та святкових зустрічей провели вони зі своєю чуйною та талановитою вчителькою, Біленькою Оксаною Богданівною. 

Для випускників дитячого садочка цей день святковий, адже вже зовсім скоро вони прийдуть у нашу школу в новому статусі - першокласників. 

Для першокласників сьогодні свято тому, що вони успішно завершили свій перший навчальний рік, який був цікавим та пізнавальним, адже це був їх перший досвід. Учні другого та третього класу з нетерпінням чекали сьогоднішнього ранку, адже вже завтра їм не доведеться прокидатись раненько, щоб все встигнути, оскільки вони успішно переведені у наступний клас. 

Для вчителів, батьків та працівників нашої філії останній дзвінок - це завжди хвилююче свято, оскільки ми вкотре розуміємо, що знову відпускаємо від себе дітей, які, здавалося, ще вчора були зовсім маленькими, а сьогодні - зовсім по-дорослому дивляться у майбутнє, однак, разом з тим, ще чекають на нашу любов і підтримку. 

Хочеться щиро подякувати всім, хто довірив і буде довіряти нам найдорожче, що є у них у житті - нашим батькам. Саме завдяки Вашій підтримці, розумінню та наполегливій роботі вдома ми можемо легше справлятися з викликами, які виникають у нашій щоденній праці. 

Зичимо всім міцного здоров'я, неповторних вражень від літніх канікул і лише приємних спогадів про навчання у нашій школі. 


















Немає коментарів:

Дописати коментар